Tomash

AVROTROS

Een test om te kijken of hij daadwerkelijk aan de frontlinie zou kunnen staan. Dat is waarvoor Tomash meedoet aan het derde seizoen van Kamp van Koningsbrugge. Zijn familie vecht voor Oekraïne en als de oorlog hier uit zou breken wil hij ook aan de frontlinie kunnen staan.

Leeftijd: 29 jaar
Woonplaats: Amsterdam - Noord Holland
Beroep: personal trainer
Sport: kickboksen, boksen, hardlopen en zwemmen

Gestructureerd

Tomash groeide op in Oekraïne met zijn moeder en broertje. Op zijn dertiende verhuisden zij en zijn Nederlandse stiefvader naar Nederland. Nu woont hij samen met zijn aanstaande vrouw in Amsterdam. Zijn leven is heel gestructureerd ingedeeld. Iedere dag staat hij om vijf uur ‘s ochtends op vanwege zijn werk als personal trainer in het Conservatorium hotel. Daarnaast geeft hij één keer per week op het Museumplein groepslessen en individuele trainingen, speciaal voor mensen die het dure sportabonnement niet kunnen betalen.

“<span><span><span><span><span><span>Mensen leven zo in hun comfortzone, alles is zo makkelijk en snel mogelijk.&nbsp;</span></span></span></span></span></span>”
 

Hoge eisen

Tomash gaat doelgericht te werk en is zelfverzekerd. Hij stelt hoge eisen aan zichzelf en verwacht dat dan ook van anderen. Hij heeft ook een hele lieve kant en is loyaal naar anderen. Eenmaal een afspraak gemaakt, dan kun je op hem rekenen. Tomash is echt een fanatiekeling en zal alles geven om te winnen. Toch laat Tomash zijn kwetsbare kant niet graag zien. Hem zien huilen zal je niet snel zien gebeuren.