Stijn

AVROTROS

Stijn is gestopt met zijn studie ondernemerschap en heeft al drie jaar een eigen onderneming. Als ondernemer hoeft hij naar niemand te luisteren, maar tegen de commando's kijkt hij zeker op. Stijn is ervan overtuigd dat hij Kamp Van Koningsbrugge aankan.

Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Budel - Noord Brabant
Beroep: zelfstandig ondernemer
Sport: boksen, kickboksen, grappling (worstelsport) en krachttraining

Zonde van de tijd

Stijn woont nog thuis bij zijn ouders. Ondanks dat zijn tweelingbroer en zus het huis al uit zijn, heeft hij nooit haast gehad. Drie jaar geleden stopte hij met zijn HBO-studie, maar haalde wel zijn AD-diploma. Hij vond het zonde van zijn tijd om naar school te gaan en begon als online ondernemer. Hij verkoopt wildcamera’s die hij heeft ontwikkeld met een partij in China. Het ondernemen bevalt Stijn goed. Hij kan zelf zijn dagen inplannen en heeft het financieel ook goed stabiel.

“<span><span><span><span><span><span>Ik heb een eigen kijk op dingen. Als ik denk dat ik gelijk heb, dan heb ik gelijk.</span></span></span></span></span></span>”
 

Impulsieve keuzes

Stijn is iemand die het leven niet al te serieus neemt en zijn woordje altijd klaar heeft liggen. In zijn doen en laten is hij erg druk, wat ervoor zorgt dat hij impulsieve keuzes maakt, te laat komt en spullen kwijtraakt. Als hij door die drukte fouten maakt, geeft hij die wel direct toe. Door zijn fanatisme wil Stijn het liefst altijd winnen. Daarnaast is hij ook erg eigenwijs, wat ervoor zorgt dat hij vaak vindt dat hij gelijk heeft.