Robin

AVROTROS

''Zal ik de opleiding tot commando kunnen voltooien?'' Robin wil met zijn deelname aan Kamp Van Koningsbrugge die vraag eindelijk beantwoord zien worden.

Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Heythuysen - Limburg
Beroep: projectleider bij ASML
Sport: kickboksen, krachttraining en hardlopen

Op de gebaande paden

Robin, geboren in Gelderland, woont nu samen met zijn vrouw en hun twee katten in het pittoreske Limburgse Heythuysen. In zijn jeugd heeft hij altijd op de gebaande paden gelopen. Na zijn middelbare schooltijd genoot Robin van zijn studentenleven en daarna rolde hij het werkende leven in. Zijn passie voor sport heeft Robin in zijn studententijd aan het denken gezet om te switchen naar Defensie. Alleen heeft hij dit nooit doorgezet.

Met zijn deelname aan Kamp van Koningsbrugge wil Robin voelen hoe het is om aspirant commando te zijn en vooral kijken of hij hier écht geschikt voor is. Naast zijn werk traint hij onder andere met een aantal oud-mariniers, waardoor hij meerdere keren een 24-uurs marine-experience heeft volbracht.

“<span><span><span><span><span><span>Beastings heb ik gedaan. Mijn tong hangt op mijn kin, maar ik ga door!</span></span></span></span></span></span>”
 

Geloven in het beste van de mens

Robin barst van de energie en is echt de initiator. Hij heeft geen groot ego en kan zich goed ondergeschikt stellen aan een groep. Levelen kan Robin met iedereen en hij zal oprecht zijn best doen om iedereen in een groep te leren kennen. Hij is daarin ook oprecht geïnteresseerd en sympathiek. Hij gaat het liefst conflicten uit de weg om de sfeer in de groep te bewaren. Zijn naïviteit en goedgelovigheid kan ervoor zorgen dat hij soms verkeerde keuzes maakt. Hij wil dan graag in het beste van de mens geloven.