Mick

AVROTROS

In het leven van Mick gaat alles hem makkelijk af en komt hij zichzelf nooit tegen. Met zijn deelname aan Kamp van Koningsbrugge wil hij daar verandering in brengen. Hij wil voelen hoe echte pijn voelt wanneer er geen weg terug meer is.

Leeftijd: 33 jaar
Woonplaats: Amsterdam - Noord Holland
Beroep: zelfstandig ondernemer
Sport: krachttraining en specifiek voor KVK; hardlopen, wandelen met rugzak en zwemmen.

Ondernemer

Mick is opgegroeid in een ondernemersgezin en startte op zijn 25e ook als ondernemer. In 2018 verkocht hij zijn eerste grote bedrijf. Op dit moment is hij voornamelijk werkzaam in zijn investeringsmaatschappij waarmee hij investeert in woningbouwprojecten. Hij is twaalf jaar getrouwd met zijn vrouw en samen hebben ze twee zoontjes. Met zijn viertjes wonen ze in hartje Amsterdam. Naast het ondernemen is voetbal zijn grote passie. Hij is wekelijks in De ArenA om Ajax te supporten. Daarnaast organiseert hij voetbaltoernooien voor professionele jeugdelftallen vanuit de hele wereld.

“Er zijn maar weinig mensen in mijn leven die mij uitdagen. De enige persoon is mijn vader.”
 

Alfa-man

Mick is een echte alfa-man, het liefst wil hij de koers bepalen. Hij is direct in zijn communicatie. Wanneer iemand stelselmatig zichzelf overschreeuwt of zeurt, zegt hij er wat van. Hij is erg zelfverzekerd, besluitvaardig en heeft een goed analytisch vermogen. Zijn valkuil kan eventueel worden dat hij alleen gezag accepteert van de juiste persoon.