Mustapha

AVROTROS

Mustapha wil met zijn deelname aan Kamp van Koningsbrugge de jongeren in de justitiële jeugdinrichting waar hij werkt laten zien dat wat je dan ook hebt meegemaakt je heel ver kunt komen. Als je maar ergens je zinnen op zet. Want als je het verpest hebt, betekent dat niet dat je niks meer kan.

Leeftijd: 38 jaar
Woonplaats: Ede - Gelderland
Beroep: senior pedagogisch medewerker in een justitiële jeugdinrichting
Sport: fitness, HIIT-trainingen, kick boksen en hardlopen

Lastige thuissituatie

Mustapha woont samen met zijn vrouw en drie kinderen in Ede. Naast zijn werk in een justitiële jeugdinrichting werkt hij op zelfstandige basis als jongerencoach en sport/kickboks instructeur. Mustapha had een lastige thuissituatie. Toen hij 10 was, overleed zijn moeder. Zijn vader was op hetzelfde moment aan het revalideren van een hersenbloeding.

Mustapha werd in de jaren die volgden ook een lastige puber. Hij had vooral moeite met autoriteit. Op zijn 21e gooide hij het roer om. Hij ontmoette zijn huidige vrouw, rondde zijn school af en ging werken.

“<span><span><span><span><span><span>Je moet wel sterk in je schoenen staan en met goede argumenten komen om mij te kunnen overtuigen.</span></span></span></span></span></span>”
 

Allemansvriend

Mustapha is een allemansvriend met een vlotte babbel, humor en zorgt voor een goede sfeer. Hij maakt snel contact met andere mensen. Door zijn fanatisme kan hij soms wel voor de voeten van anderen lopen en het grote doel uit het oog verliezen. Mustapha is eigenwijs en kan slecht tegen kritiek. Hij wil alles graag zelf doen en zal niet zo snel om hulp vragen. Het opvolgen van bevelen of de leiding krijgen van medecursisten zal voor Mustapha het meeste moeite gaan kosten.