Ronald, Janine, Rudolf en Rene uit Ik Vertrek Even Weg
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Rudolf en René vs Ronald en Janine in Ik Vertrek Even Weg

Ronald en Janine zijn nog maar kort in Frankrijk en staan open voor advies van mede-Ik Vertrekkers. Hoe zorgen ze ervoor dat hun gasten langer blijven? Ze krijgen hulp van de ervaren Rudolf en René die al vijftien jaar een chambres d’hôtes runnen.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 28 juli om 20.30 uur op NPO 3 (herhaling van 2 juli 2022).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Ronald en Janine

Ronald en Janine

Ronald en Janine 

In 2020 zien we hoe Ronald en Janine het roer omgooien. Niet gelukkig met hun huidige leven besluit het stel voor het avontuur te gaan. Op goed geluk vertrekken ze naar de Vogezen in Frankrijk. Daar hopen ze dat, in de gedateerde chambres d’hôtes dat ze voor een 'prikkie' hebben gekocht, het leven hen weer toelacht. 

De chambres d’hôtes van Ronald en Janine blijkt op de perfecte plek te liggen voor vakantiegangers die op weg zijn naar het zuiden en een nacht moeten overnachten. Maar ze willen graag dat hun gasten wat langer blijven. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar leuke excursies in de buurt en die worden getest door hun speciale gasten;

René en Rudolf

René en Rudolf

Rudolf en René

In 2007 vertrekt het stel naar een piepklein Frans dorpje met, inclusief henzelf, achttien inwoners. Ze gaan een voormalige school en vakantiekolonie ombouwen tot chambre d'hôtes. Inmiddels zijn ze een chambres d’hôtes, twee vakantiehuizen en mini-camping rijker en schotelen ze zes avonden per week hun gasten een viergangendiner voor.

“Doe waar jezelf goed in bent”
René

Rudolf en René ontvangen Ronald en Janine in hun chambre d'hôtes. Ze vinden het heerlijk om te laten zien wat ze in de afgelopen vijftien jaar hebben opgebouwd en wat nieuwe energie van mede-Ik Vertrekkers is zeker welkom. Er is geen passender vervoer om de omgeving te verkennen dan met een Franse oldtimer.

    Uitzending 2 juli 2022

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading