AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Familie Kaldenberg op Portugees avontuur in Ik Vertrek

Timmerman Marcel Kaldenberg droomt al jaren van een leven in het buitenland. Na een ongeluk, waarbij hij blijvend geblesseerd raakt, besluit hij met zijn gezin de sprong te wagen.

Hun droomhuis staat in Portugal, en hoewel Marcel het slechts één keer heeft gezien en de rest van het gezin nog nooit, hebben ze er een rotsvast vertrouwen in.   

 

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending dinsdag 22 oktober om 20.35 uur op NPO 1 (vooruitkijken op NPO Plus)

Marcel (58) en Sjarive (47) verhuizen samen met hun kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) naar het Portugese dorp Graça. Voor een bedrag van ruim 170.000 euro hebben ze een stuk grond van 2,4 hectare met een vervallen boerderij, bijgebouw en ruïne gekocht. Het plan is om er een sfeervolle bed & breakfast te maken.

Marcel wil meteen beginnen met klussen, maar ze lopen tegen onverwachte problemen aan. De vergunningen om te mogen bouwen laten op zich wachten, en dat duurt veel langer dan gedacht. Twee jaar later wonen ze nog steeds in hun onafgebouwde huis. Het is kamperen in eigen huis, terwijl er nog geen echte verbouwing heeft plaatsgevonden en hun budget steeds kleiner wordt.

AVROTROS

Graça

AVROTROS

Het aangekochte perceel

AVROTROS

Het woonhuis

AVROTROS

Hier komen de kamers

Toch blijven Marcel en Sjarive positief. Ze zien de tegenslagen als een kans om te leren en blijven zoeken naar manieren om hun droom te realiseren. Lukt het ze om hun B&B af te krijgen, of leiden er meer wegen naar Rome?

    Uitzending 22 oktober 2024

    Familie Kaldenberg op avontuur in Portugal

Terugkijken NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading