Ik Vertrek Even Weg, Everth en Frenske en Alex en Martina
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Everth en Frenske vs Alex en Martina in Ik Vertrek Even Weg

Everth en Frenske zouden normaal niet snel naar een spiritueel centrum gaan, en Alex en Martina lopen niet een half afgewerkt Frans chateau binnen. Toch weerhoudt dat de stellen er niet van elkaar te bezoeken.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 21 juli om 20.35 uur op NPO 3 (herhaling van 17 april 2021).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Everth en Frenske

Frenske en Everth

Everth en Frenske

Zelfstandig ondernemer Everth heeft bijna alles wat zijn hartje begeert: vijf auto’s, een vrijstaand huis en een zorgzame vrouw.

Het enige waar hij nog van droomt, is een eigen château. En die vindt hij, samen met zijn vrouw, in Frankrijk.

Ik Vertrek Even Weg

Het wordt een interessante ervaring bij Alex en Martina. Het spirituele centrum waar de nuchtere Everth en Frenske worden verwelkomd, is nu niet direct een plek waar ze uit zichzelf heen zouden gaan. 

Alex en Martina

Alex en Martina

Alex en Martina

Alex en Martina verruilen Oosterhout voor Tiszafüred, Hongarije. Als een blok zijn ze gevallen voor de omgeving rond het Tiszameer, omdat je je daar - met een beetje fantasie - in de Biesbosch waant. Ze hebben er een boerderij gekocht, om een spiritueel centrum te beginnen. De verbouwing die eraan voorafgaat doen ze helemaal zelf en met gevaar voor eigen leven.

Ik Vertrek Even Weg

Tegelijkertijd worden Alex en Martina verwelkomd in het Franse chateau van Frenske en Everth dat verre van af is. Gelukkig zijn beide stellen reuze enthousiast en doen ze alles om het elkaar naar de zin te maken. 

    Uitzending 17 april 2021

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading