AVROTROS
Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards

Winactie Musical Awards: The Kick-Off 2024

Op zondagavond 25 augustus 2024 gaat het nieuwe theaterseizoen van start met Musical Awards: The Kick-Off, en jij kunt er live bij zijn! Doe mee aan de prijsvraag hieronder en beleef als een van de eerste de optredens van de nieuwste musicalproducties. 

  1. Musical Awards
  2. Musical

Winactie gesloten

- Update

Op dit moment kun je niet meer meedoen met de winactie. 

Spetterende opening

Met optredens van Moulin Rouge! De Musical, Sister Act, Josephine B. en nog veel meer belooft het gegarandeerd weer een groot musicalfeest te worden. Afgelopen jaar verzorgden Nyassa Alberta, Nurlaila Karim en Gaia Aikman een spetterend eerbetoon aan ‘The Queen of Rock ’n Roll’ Tina Turner als opening van de show.

Musical Awards: The Kick-Off 2024

De live-uitzending vindt plaats op zondagavond 25 augustus 2024 in Studio 21 in Hilversum. Je maakt kans op twee tickets voor de live-uitzending in de avond.

Doe mee met de prijsvraag en vul in het formulier onderaan deze pagina je gegevens in. De winactie loopt tot maandag 19 augustus 12.00 uur 's middags.

Na sluiting nemen wij per mail contact op met de winnaars. De tickets worden per mail verzonden.

Musical Awards: The Kick-Off, zondag 25 augustus om 21.10 uur live bij AVROTROS op NPO 1.

Prijsvraag 

Welke musicalster blies onlangs 60 kaarsjes uit? 

Je gegevens worden na maximaal drie maanden automatisch verwijderd en worden alleen gebruikt voor deze winactie. We vragen je naam en e-mailadres om je persoonlijk te kunnen bereiken, mocht je een van de winnaars zijn. Lees meer over ons databeleid in ons privacystatement.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading