AVROTROS
Tussen Kunst en KitschTussen Kunst en Kitsch
Tussen Kunst en KitschTussen Kunst en Kitsch

Tussen Kunst en Kitsch viert 40-jarig jubileum

Tussen Kunst en Kitsch mag in oktober 40 kaarsjes uitblazen. Dat vieren we op televisie en in het land. Dit kun je verwachten. 

  1. Tussen Kunst en Kitsch
  2. Kunst

Nieuw seizoen

Kasteel Ruurlo is het decor voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Hier zullen alle experts samen te zien zijn. Met een dubbel paar kundige ogen per tafel zijn de taxaties rijker dan ooit tevoren. In de tweede aflevering keren we terug naar museum Singer Laren. Dat was de plek waar er 40 jaar geleden voor het eerst opnames werden gemaakt voor het programma.

Het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch, zie je vanaf 27 oktober 2024 om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Tussen Kunst en Kitsch Extra’s

Tussen Kunst en Kitsch Extra is een verdiepende special van het populaire programma. Aanleiding is een bijzonder voorwerp, een interessant verhaal of een opvallende ontwerper of kunstenaar. In de afgelopen seizoenen zijn er in totaal 35 verdiepende specials voor NPO 2 Extra gemaakt.

De Tussen Kunst en Kitsch Extra’s, zie je iedere werkdag tussen 1 en 25 oktober 2024 om 12.40 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Rijdende Tussen Kunst en Kitsch-studio

De rijdende studio van Tussen Kunst en Kitsch komt eraan! In Gouda, Oss, Deventer en Drachten krijgt iedereen de unieke kans om hun verborgen schatten te laten taxeren door twee experts van Tussen Kunst en Kitsch.

Tussen Kunst En Kitsch Ruurlo 2024 Experts Aan Tafel

    Tussen Kunst en Kitsch komt naar je toe

    Tussen Kunst en Kitsch is in oktober 40 jaar op televisie en dat vieren we! We komen tijdens deze feestelijke oktobermaand in de vier windstreken naar je toe.

Lees meer
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading