Volle Zalen Renée Soutendijk
Volle ZalenVolle Zalen
Volle ZalenVolle Zalen

Renée Soutendijk in Volle Zalen

In de tweede aflevering van het tv-programma Volle Zalen vertelt actrice Renée Soutendijk (67) openhartig over haar carrière en haar liefde voor acteren. Ze denkt dat ze het acteren erg zou missen als ze ooit zou stoppen.

  1. Volle Zalen
  2. Kunst

Acteren

Na een periode van rust is Soutendijk weer volop aan het werk. Ze geniet nu extra van haar rollen, omdat ze anders naar haar vak kijkt. “Ik ben ouder en veel mensen kunnen zich herkennen in mijn rollen", deelt de actrice in Volle Zalen.

Witte Flits

Momenteel is Soutendijk te zien in de film Witte Flits, waarin ze de moeder speelt van een zoon die kiest voor euthanasie. Dit verhaal raakt haar diep, omdat haar eigen zoon ooit ernstig ziek was. Haar zoon heeft die moeilijke periode overleefd, maar die ervaringen neemt ze mee in haar acteerwerk.

Renée Soutendijk in Volle Zalen

Renée Soutendijk in Volle Zalen

Gouden Kalf

Naast Witte Flits speelde Renée Soutendijk het afgelopen jaar ook in het bekroonde drama Sweet Dreams. Voor haar rol in die film ontving ze een Gouden Kalf.

Binnenkort staat ze weer op het toneel in The Almighty Sometimes, waar ze de rol van een psychiater speelt. 

Volle Zalen

Presentator Cornald Maas duikt in deze aflevering van Volle Zalen dieper in het leven van Soutendijk. Bladerend door een fotoboek blikken ze samen terug op haar leven en carrière. 

Volle Zalen met Renée Soutendijk zie je woensdag 23 oktober 2024 om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Volle Zalen Renée Soutendijk

    Volle Zalen

    Renée Soutendijk

Kijk de aflevering terug
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading