Recept: Feestbowl
Een feest zonder bowl? Niet volgens Yvette van Boven! In Van Boven Thuis maakt ze een grote schaal Negroni Punch – de perfecte feestdrank die vroeger onmisbaar was op verjaardagen.
Haal de nostalgie terug en ontdek hoe je deze feestelijke drank zelf maakt.
Negroni Punch / Alcoholische variant:
Meng 1 fles Campari, sap zeker 2 flinke sinaasappels en de partjes van 2-4 sinaasappels en 2 limoenen in schijfjes in een grote brandschone vaas of kan.
Voeg vlak voor het serveren 1 tot 1,5 liter bruiswater of ginger ale toe. Serveer met veel ijs en garneer met sinaasappel- en citroenschilletjes, eventueel nog wat verse dragon en sinaasappelaprten. De hoeveelheden en verhoudingen zijn niet precies: hoe meer fris erbij: hoe minder sterk het drankje wordt.
Alcoholvrije Punch:
Gebruik een bitter frisdrankje, zoals Sanbitter of een non-alcoholische aperitivo in plaats van Campari. Meng dit met rode druivensap en een scheutje appelciderazijn voor de diepte met bruiswater. Voeg plakjes sinaasappel en citroen toe. Serveer met veel ijs in een grote bowl en garneer met sinaasappel- en citroenschilletjes, dragon en sinaasappelparten.