Daisy en Victoria van Maneskin
Fan ZFan Z
Fan ZFan Z

Nieuw seizoen Fan Z met fans van o.a Måneskin, het Songfestival, Pokemon en Maan

De serie Fan Z biedt een uniek inkijkje in de veelzijdige manieren waarop fan zijn vorm krijgt in de moderne wereld. Tien superfans delen hun unieke verhalen in een nieuw seizoen van de YouTube-serie. 

  1. Fan Z

Ze maken nieuwe vrienden, durven zichzelf te zijn, reizen de wereld rond, creëren populaire fan content en worden zelfs herkend door hun idolen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen klimt Daisy voor de achttiende keer het podium op tijdens een optreden van Måneskin, komt Vins in Malmö in een achtbaan van emoties terecht op het moment dat Joost Klein hoort dat hij is gediskwalificeerd op het Eurovisie Songfestival.

Bekijk de eerste aflevering:

Fan Z: #1 EXIT JOOST KLEIN breekt Songfestival fan & MÅNESKIN fan beklimt Pinkpop podium

Daisy is fan van Måneskin

Na het zien van Måneskin op het Eurovisie Songfestival in 2021 is Daisy fan. Sindsdien volgt ze de band de hele wereld over. Ze is in het bijzonder fan van één bandlid, namelijk bassist Victoria De Angelis. Inmiddels heeft ze haar meerdere keren ontmoet en ze hebben zelfs persoonlijk contact. Daisy wordt gevolgd op Pinkpop waar ze uren in de regen op haar favoriete band wacht… Lukt het haar wederom om bij haar favoriete band op het podium te komen?

Songfestival bubbel voor Vins

“And the twelve points go to…”, deze zin ooit mogen uitspreken is Vins zijn grote droom. Hij is al jarenlang fan van het Eurovisie Songfestival. Vins reist af naar Malmö en mag voor het eerst vanuit het officiële perscentrum waar alle Europese pers zich bevindt werken. Tijdens de persconferentie krijgt hij zelfs de microfoon om een vraag te stellen aan de Oostenrijkse Kaleen. En uiteraard is hij ook ter plaatse wanneer bekend wordt dat Joost Klein als eerste deelnemer ooit wordt gediskwalificeerd. 

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading