AVROTROS
Nieuws van AVROTROSNieuws van AVROTROS
Nieuws van AVROTROSNieuws van AVROTROS

Nick Schilder gevolgd in docu bij eerste stappen als soloartiest: Een nieuw begin

Na zeventien jaar in het bekende duo Nick & Simon te hebben gezeten, gaat Nick Schilder nu solo verder. In de documentaire 'Nick Schilder: Een Nieuw Begin' zien we hoe hij deze spannende en belangrijke stap in zijn leven zet.

  1. Nieuws van AVROTROS
  2. Muziek
  3. Documentaires
AVROTROS

    Nick Schilder, een nieuw begin

    Hoe is het voor Nick om ineens solo verder te moeten in de muziekwereld?

Terugkijken

Na het afscheid van Nick & Simon staat Nick voor de uitdaging om zichzelf opnieuw te ontdekken als soloartiest. En dat doet hij op een indrukwekkende manier.

Een nieuw muzikaal avontuur: zingen in het Engels

Nick heeft veel ervaring als muzikant, maar kiest ervoor om uit zijn comfortzone te stappen. Hij besluit om in het Engels te zingen, een spannende keuze die hem helpt om nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken. Deze documentaire laat zien hoe Nick zichzelf opnieuw uitvindt en nieuwe muzikale richtingen verkent. Dit proces is niet alleen muzikaal, maar ook persoonlijk een grote stap.

Een kijkje in het leven van Nick Schilder

'In Nick Schilder: Een Nieuw Begin' zien we hoe Nick werkt aan nieuwe muziek tijdens schrijfsessies in het buitenland. We volgen hem ook in de tijd rond de laatste concerten van Nick & Simon, een emotioneel moment in zijn leven. Daarnaast krijgen we een kijkje in zijn gezinsleven en zien we hoe hij deze veranderingen thuis ervaart.

De documentaire toont ook zijn eerste optredens als soloartiest. Dit zijn spannende momenten waarin Nick zijn nieuwe muziek voor het eerst aan zijn fans laat horen. Met elk optreden groeit zijn zelfvertrouwen en wordt hij sterker in zijn nieuwe rol.

Vastberadenheid en vernieuwing

Deze documentaire laat zien hoe Nick, ondanks uitdagingen, zichzelf opnieuw weet te vinden. 'Nick Schilder: Een Nieuw Begin' is een verhaal van doorzettingsvermogen en de zoektocht naar een nieuwe muzikale identiteit. Het is een inspirerend portret van een artiest die niet alleen zijn muziek, maar ook zichzelf opnieuw vormgeeft.

Of je nu een trouwe fan bent of nieuwsgierig naar Nick’s nieuwe pad, deze documentaire heeft voor iedereen iets bijzonders te bieden.

Nick Schilder: Een nieuw begin - dinsdag 3 september om 21.15 uur bij AVROTROS op NPO 3 

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading