Musical Awards the Kick off 2024
Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards

Musical Awards: The Kick-Off en Musical Mania 2024

Musical Mania is een gloednieuw evenement voor musical- en theaterliefhebbers en luidt de start in van het nieuwe theaterseizoen 2024/2025. Met een vertrouwd onderdeel: de live-uitzending van Musical Awards: The Kick-Off.

  1. Musical Awards
  2. Musical

Bruisende MusicalMarkt

Op zondag 25 augustus openen de deuren van Studio 21 in Hilversum voor een dag gevuld met alles wat met de Nederlandse musicalwereld te maken heeft. Een gloednieuw evenement voor jong en oud.

Gedurende de dag presenteren, van 13.00 tot 18.00 uur, vele nieuwe musical- en muziekproducties zich op een bruisende MusicalMarkt. Met onder meer een speciale pop-up tentoonstelling met beroemde musicalkostuums, interviews en meet & greets met musicalsterren en vele interactieve onderdelen, zoals een quiz en een silent disco.

Voor de jonge musicalfan

Voor de jonge fans vanaf 4 jaar is er een speciaal programma rondom vele verschillende nieuwe familiemusicals. Hier kunnen kinderen hun favoriete helden zoals Brandweerman Sam en Woezel & Pip ontmoeten.

Daarnaast zijn er diverse andere kinderactiviteiten gepland. Het exacte programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Tegen het symbolische bedrag van 5 euro per volwassene en 1 euro voor kinderen tot en met 12 jaar kan het publiek een ticket reserveren om er gegarandeerd die middag bij te zijn. 

Kaartverkoop start aanstaande donderdag 8 augustus om 10.00 uur via Eventim.nl

AVROTROS

Live-uitzending Musical Awards: The Kick-Off

Musical Awards: The Kick-Off is ook onderdeel van dit musical event. Tijdens een 80 minuten durend avondprogramma presenteren de nieuwste musicalproducties zich aan het publiek met vele spectaculaire live optredens begeleid door een groot live orkest.

De presentatie is opnieuw in handen van Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg. De line-up maken we op een later moment bekend. 

Als onderdeel van het dag-evenement kunnen bezoekers van Musical Mania gratis de repetities hiervan bijwonen. Publiek kan ’s avonds tevens bij de liveshow aanwezig zijn, die als registratie door de AVROTROS, geproduceerd door MediaLane, op NPO 1 vanaf 21.10 uur live wordt uitgezonden.

Kaartverkoop voor de liveshow (entree 20.00 uur, aanvang 21.30 uur) gaat ook aanstaande donderdag 10.00 uur van start.

Musical Mania en Musical Awards The Kick Off wordt georganiseerd in opdracht van de Stichting Musical Awards en wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, Nationaal Theaterfonds en Eventim.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading