AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Marcel en Walter vs Ingrid en Edward in Ik Vertrek Even Weg

Marcel en Walter verruilen hun Spaanse villa voor het Duitse treinstation van Edward en Ingrid en vice versa.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 4 augustus om 20.40 uur op NPO 3 (herhaling van 26 december 2023).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Marcel en Walter

Walter en Marcel

Marcel en Walter 

In 2022 gingen Marcel, Walter, en zijn alter ego: drag queen Charlotte, hun Spaanse droom achterna. De heren hadden maar weinig zin in een grote verbouwing en kozen voor een overzichtelijk project. Na een paar maanden klussen, konden de deuren van hun Bed & Breakfast geopend worden.

Ook maakte Charlotte naam in het Spaanse schnabbelcircuit en zo hadden de heren weer een extra zakcentje om hun comfortabele leven te kunnen behouden.

De heren staan dan ook niet direct te springen wanneer ze horen dat ze hun comfortabele Spaanse villa moeten verlaten voor een bezoek aan de voormalige DDR.

    Uitzending januari 2023

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina
Ingrid en Edward

Ingrid en Edward

Edward en Ingrid

Ze gaan op bezoek bij Edward en Ingrid die inmiddels al een aantal jaren bezig zijn met de verbouwing van hun oude Duitse treinstation. Een immens project en het einde lijkt nog lang niet in zicht. Voor Edward en Ingrid komt het uitstapje naar Spanje dan ook als een geschenk uit de hemel vallen.

Bij Ingrid maakt het moment van ontspanning heel wat emoties los. Edward voelt zich zo op zijn gemak bij Marcel en Walter dat hij zich overgeeft aan de handen van Walter en uiteindelijk ten tonele verschijnt als achternicht van Charlotte!

    Uitzending november 2021

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina

    Ik Vertrek Even Weg 26 december 2023

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading