Kees, Monique, Barbara en Jolande
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Kees en Monique vs Barbara en Jolande in Ik Vertrek Even Weg

Kees en Monique verruilen hun Duitse hondenparadijs en kaaswinkel voor de B&B vol kunst van Barbara en Jolande in Frankrijk en vice versa.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 18 augustus om 20.40 uur op NPO 3 (herhaling van 28 december 2023).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Kees en Monique

Kees en Monique

Kees en Monique 

Deze keer zijn Kees en Monique de eerste die er even tussenuit mogen en dat is hun geval iets heel speciaals. Het stel verruilde ruim elf jaar geleden het Gooise Huizen voor het Duitse Trusenthal en sindsdien zijn ze nog nooit samen weggeweest… 

Honden paradijs

Ze zijn dol op honden en de onderneming die ze hebben opgestart heeft alles te maken met de trouwe viervoeters; Ze hebben een vakantiepark voor hondenliefhebbers opgezet en dát bleek een gat in de markt.

Het succes is zelfs zo groot dat het stel eraan denkt om iets af te gaan schalen. Ze willen het graag wat rustiger aandoen en hun eerste uitje samen is een goede eerste stap. 

    Update 2016

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina
Barbara en Jolande

Barbara en Jolande

Barbara en Jolande

Barbara en Jolande  ontvangen Kees en Monique in hun Chambre d’Art in Frankrijk en proberen hen te enthousiasmeren voor kunst. Maar of dit voor de nuchtere hondenliefhebbers is weggelegd?

Het tegenbezoek aan Duitsland is vooral voor Chihuahua Novaz een hele belevenis. Hoewel beide stellen op het eerste oog totaal verschillend lijken, schept het achterna gaan van je dromen toch een band en ontstaat er al snel iets moois…

    Uitzending november 2022

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina

    Ik Vertrek Even Weg 28 december 2023

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading