AVROTROS
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Theo en Jolanda vs familie Verdonk in Ik Vertrek Even Weg

Theo en Jolanda uit Gambia en familie Verdonk uit Frankrijk nemen letterlijk een kijkje in elkaars keuken.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 14 juli 2024 om 20.35 uur op NPO 3 (herhaling van 18 juni 2022).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Theo en Jolanda

Theo en Jolanda

Theo en Jolanda 

Theo en Jolanda laten in 2016 hun vaste baan en luxe in Nederland achter zich, om een pannenkoekenrestaurant te openen in Gambia. Ze denken dat het een gat in de markt is, want een pannenkoekenrestaurant hebben ze nog niet aan The Smiling Coast!

En zo komt het dat ze hun vijf volwassen kinderen achterlaten en met een container vol gietijzeren pannen, poedersuiker en stroop vertrekken.

Maar nog steeds moeten Theo en Jolanda, om het hoofd boven water te houden, zeven dagen per week zelf aan het werk. Ze zijn dan ook benieuwd hoe anderen dit doen en zijn blij dat zij een kijkje in de keuken mogen nemen bij de ervaren familie Verdonk.

    Update 2023

    Hoe is het nu met Theo en Jolanda?

Bekijk de pagina

In het Franse Riscle genieten Theo en Jolanda volop van hun uitje met Ruby en Bob. Ze nemen een kijkje in een wijnkelder, waar er natuurlijk ook geproefd moet worden. Maar niet te veel, anders krijgt Jolanda migraine…

Familie Verdonk 

De horeca zit Ruby en Bob Verdonk in het bloed. Hij is de chef, zij de gastvrouw en een eigen zaak is alles wat ze willen. En dus verruilen ze in 2015 het Noord-Hollandse Graft voor het Franse Riscle waar ze een klein restaurantje  Resto Le Pigeonneau kunnen huren. De kinderen Tygo (10) en Kick (6) gaan ook mee in dit grote avontuur.

Bob, Tygo, Kick, Ruby Verdonk

Bob, Tygo, Kick, Ruby Verdonk

De familie Verdonk heeft inmiddels een goede balans gevonden en heeft het gezinsleven gescheiden van het werk in hun restaurant. Hun reis naar Gambia maakt grote indruk. Van de rust op het Franse platteland, naar de hectiek van Afrika. Daarnaast hoeven ze niet te rekenen op enige vorm van luxe…

    Update 2016

    Hoe is het nu met familie Verdonk?

Bekijk de pagina

Voor alles een eerste keer! Familie Verdonk neemt tijdens hun bezoek bij Theo en Jolanda in Gambia een kijkje op de markt. De geuren in Frankrijk zijn anders dan die in Gambia. En dat maakt het toch wel een aparte beleving…

    Uitzending 18 juni 2022

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading