Familie Jansen en familie Wagemans
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Familie Wagemans vs familie Jansen in Ik Vertrek Even Weg

Familie Wagemans uit Spanje gaat inspiratie opdoen op het immense chateau van de Familie Jansen in Frankrijk en vice versa.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 25 augustus om 20.40 uur op NPO 3 (herhaling van 30 december 2023).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Familie Wagemans

Familie Wagemans

Familie Wagemans 

Twee jaar geleden besloten Loes en Steven om samen met hun tweeling  Pip en Riff naar Spanje te vertrekken. Het plan was eigenlijk vooral dat ze geen plan hadden. Met een zelfgebouwde camper vertrok het gezin, op hoop van zege, naar Spanje.

En dat pakte verrassend goed uit. Ze werden het eerste stel in de Ik Vertrek geschiedenis die hun verbouwing binnen de deadline af hadden én nog geld overhielden. En dat alles was mede te danken aan klus expert Steven.

Wanneer hij in het immense chateau van de familie Jansen aankomt beginnen zijn handen dan ook te jeuken…

    Uitzending januari 2023

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina
Familie Jansen

Familie Jansen

Familie Jansen

Ray en Margriet Jansen vertrokken in 2021 samen met hun vijf dochters Victoria, Louise, Elise, Josephine en Isabelle naar de Bourgogne. Hoewel ze beiden geen kluservaring hadden, zijn ze eigenhandig de verbouwing van het chateau aangegaan.

Inmiddels zijn ze een heel eind op weg, en zijn de eerste gastenkamers in gebruik. Maar in zo'n groot pand is het werk eigenlijk nooit echt klaar. Daarnaast hebben ze allebei nog een baan om te zorgen dat ze rond kunnen komen.

Hoe houd je dan tijd over voor je gezin? Deze vraag proberen ze met behulp van Loes en Steven te beantwoorden tijdens hun uitje naar Spanje.

    Uitzending januari 2023

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina

    Ik Vertrek Even Weg 30 december 2023

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading