Estee, Taif, Erik en Brigitte
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Estée en Taïf vs Erik en Brigitte in Ik Vertrek Even Weg

Estée en Taïf verruilen hun resort in de Dominicaanse Republiek voor de chambre d'hôte van Erik en Brigitte in Frankrijk en vice versa.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 11 augustus om 20.40 uur op NPO 3 (herhaling van 27 december 2023).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Estée en Taïf

Taïf en Estée

Estée en Taïf

In deze aflevering is het eerst de beurt aan Estée en Taif om er even tussenuit te gaan. Zij hebben begin 2022 een resort in de Dominicaanse Republiek geopend. Ze zitten nog boordevol ideeën en de grote valkuil is dat ze het liefst alles tegelijk willen. 

In de chambre d'hôte van Erik & Brigitte komen ze even helemaal tot rust. Ook maken ze van dichtbij kennis met de lokale delicatesse…

    Uitzending april 2022

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina
Erik en Brigitte

Brigitte en Erik

Erik en Brigitte 

Erik en Brigitte reizen af naar de Dominicaanse Republiek en kunnen wel een vleugje Caribische ontspanning gebruiken. De afgelopen anderhalf jaar zijn ze bezig in Frankrijk. De verbouwing was zwaar, maar ook het runnen van hun chambre d’Hote vraagt veel van ze. 

Met name Brigitte heeft moeite met “loslaten”, ze heeft het gevoel dat ze altijd klaar moet staan voor haar gasten en heeft maar weinig momenten van ontspanning. 

De nuchtere Erik maakt in de Dominicaanse Republiek voor het eerst kennis met de spirituele wereld en hoewel hij er sceptisch tegenover staat maakt het veel los. Het reisje neemt een onverwachte wending. 

    Uitzending april 2022

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina

    Ik Vertrek Even Weg 27 december 2023

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading