Plien en Bianca in Volle Zalen
Volle ZalenVolle Zalen
Volle ZalenVolle Zalen

Een gloednieuwe reeks Volle Zalen

Cornald Maas maakt in het nieuwe seizoen portretten van theater persoonlijkheden Diederik Ebbinge, Renée Soutendijk, Plien & Bianca en Soundos el Ahmadi.

  1. Volle Zalen

Diederik Ebbinge

De veelzijdige maker, bekend van de cabaretgroep De Vliegende Panters en de succesvolle tv-serie De Luizenmoeder, neemt nu de regie op zich van de musical Onze Jordaan, die hij zelf heeft geschreven. Wat trekt Ebbinge zo aan in deze iconische Amsterdamse volksbuurt?

Woensdag 16 oktober om 20.25 uur op NPO 2.

Renée Soutendijk

In The Almighty Sometimes, een voorstelling over een briljant tienermeisje met psychische problemen, speelt Renée Soutendijk de rol van psychiater. In de film Witte Flits is ze moeder van een zoon die wegens zwaar psychisch lijden om euthanasie vraagt. In hoeverre heeft de heftige periode waarmee ze in haar persoonlijke leven werd geconfronteerd haar spel beïnvloed?

Woensdag 23 oktober om 20.25 uur op NPO 2.

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman

Al dertig jaar vormen ze het cabaretduo Plien & Bianca. Volle Zalen volgt de dames in voorbereiding op hun nieuwe theatervoorstelling Harrekidee. Kunnen ze eigenlijk wel zonder elkaar? Waarom ontroert hun vriendschap hen zo diep?

Woensdag 30 oktober om 20.25 uur op NPO 2.

Soundos El Ahmadi

Waar ze in België door publiek en pers op handen wordt gedragen, hangt er in Nederland ruis om haar heen als Marokkaanse, vrouwelijke comedian. In haar nieuwe show Witte Ruis maakt Soundos hier haar kracht van. Gaat Nederland alsnog massaal om? 

Woensdag 6 november om 20.25 uur op NPO 2.

Blijf op de hoogte van je favoriete programma's

Schrijf je in voor de kunst nieuwsbrief van AVROTROS.

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading