Eva Dit Was Het Nieuws Beste Zangers Programmering September AVROTROS
Nieuws van AVROTROSNieuws van AVROTROS
Nieuws van AVROTROSNieuws van AVROTROS

Dit zie je in september bij AVROTROS

De gloednieuwe talkshow van Eva Jinek én nieuwe seizoenen van je favoriete programma's. Deze programma's kun je in september verwachten bij AVROTROS.

  1. Nieuws van AVROTROS

Brugklas

Een gloednieuw seizoen van de scripted-reality jeugdserie Brugklas staat voor de deur. Benieuwd naar de nieuwe cast? Volg Jade, Ramses, Ryan, Yuna, Violet en Amir tijdens hun eerste jaar van de middelbare school.

Vanaf 2 september dagelijks om 17.50 uur op NPO Zapp.

Eva

Bijzondere gesprekken, spraakmakende optredens en uiteraard het nieuws van de dag. Aan het begin van de avond praat Eva je bij en zorgt ze ervoor dat jij precies weet wat er speelt.

Vanaf 2 september van maandag tot en met donderdag om 19.00 uur op NPO 1.

Kamp Van Koningsbrugge 

Vijftien gewone burgers ondergaan acht dagen lang de loodzware Special Forces training. Wie haalt het einde? Dit zijn de cursisten.

Vanaf maandag 2 september wekelijks om 20.35 uur op NPO 1.

Nick Schilder: een nieuw begin 

Na zeventien jaar in het bekende duo Nick & Simon te hebben gezeten, gaat Nick Schilder solo verder. En dat doet hij op een indrukwekkende manier. Lees hier alles over de docu.

Dinsdag 3 september om 21.15 uur op NPO 3.

Dit Was Het Nieuws 

Dit Was Het Nieuws is terug! Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal leggen samen met presentator Harm Edens het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. Deze gasten schuiven aan.

Vanaf donderdag 5 september wekelijks om 21.30 uur op NPO 1.

Fan Z

De YouTube-serie Fan Z is terug met een nieuw seizoen! Tien nieuwe superfans geven een inkijkje in hun fandoms.

In het tweede seizoen van Fan Z klimt Daisy voor de negentiende keer het podium op tijdens het optreden van Måneskin, jaagt Vins zijn grote droom na om de ‘douze points’ uit te delen op het Eurovisie Songfestival en laat Sanne een wel heel bijzondere tattoo zetten, geschreven door Suzan en Freek.

Vanaf vrijdag 6 september wekelijks op het YouTube-kanaal van NPO 3.

De Matties 

Vanuit zijn slaapkamer presenteert Lavezzi Rutjes speciaal voor kinderen een kennisquiz speciaal. Dit doet hij samen met zijn zelfgeknutselde robot mattie Robozzi!

Vanaf zaterdag 7 september wekelijks om 08.35 uur op NPO Zapp.

Bouwer Power 

Kinderen tussen de vier en zeven jaar, met een grote liefde voor de bouw, krijgen de kans om samen met Soy Kroon een probleem op te lossen op een bouwplaats ergens in Nederland.

Vanaf zaterdag 7 september wekelijks om 07.50 uur op NPO Zappelin.

Zappsport The Battle 

Na een korte training strijden team Oranje en team Blauw tegen elkaar tijdens de allesbeslissende battle. Welk team wint de felbegeerde Zappsport trofee?

Vanaf zaterdag 7 september wekelijks om 08.40 uur op NPO 

Zappsport Kantine 

Ron Boszhard ontvangt kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. Verder komen de grappige belevenissen van de typetjes Gerda en Theo aan bod.

Vanaf zondag 8 september wekelijks om 08.40 uur op NPO Zapp.

Summer Break 

De 16-jarige vriendinnen Tess en Yasmin hebben de zomer van hun leven als ze een vakantiebaantje krijgen op het resort van Yasmin’s oom in Turkije. Samen met de andere jongeren van het animatieteam worden ze een hechte vriendengroep en beleven ze geweldige avonturen met de jonge hotelgasten. Maak kennis met de rest van de cast.

Vanaf zondag 8 september wekelijks op NPO Zapp.

Radar

Radar onderzoekt consumentenproblemen en vraagt bedrijven en organisaties om verantwoording af te leggen. Het programma zet zich in om misstanden aan de kaak te stellen en consumenten te helpen hun recht te halen.

Vanaf maandag 9 september wekelijks om 20.25 uur op NPO 2.

Opening Night - Het Concertgebouworkest 

Het Concertgebouworkest strijkt neer in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost en trapt met niemand minder dan dirigent Andrés Orozco-Estrada en Sor het nieuwe concertseizoen af. Het belooft een spetterend optreden, vol ritme en energie, met muziek van bekende componisten als Strauss en Stravinsky.

Zaterdag 14 september om 23.00 uur op NPO 2.

Beste Zangers 

Rikki Borgelt (Rondé), Hannah Mae, Tangarine, Matthijn Buwalda, Karin Bloemen, SERA en Claude zijn voor een gloednieuw seizoen samen met presentator Jan Smit afgereisd naar het Spaanse Sevilla.

Voor iedere aflevering zijn de zangers in de verhalen en het repertoire van hun mede-artiesten gedoken, om zo een eigen bewerking van een bestaand nummer te vertolken.

Vanaf zaterdag 14 september wekelijks om 20.30 uur op NPO 1.

Zin in Zappelin 

Samen met haar beste vriend en knuffel Zappie woont Fenna in een zappelin. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes, kookt, knutselt én zingt ze voor de allerkleinste kijkers.

Vanaf maandag 16 september om 07.10 uur op NPO Zappelin.

Uitreiking prijzen Theater Maas 

Vanuit de Stadsschouwburg in Amsterdam doet Cornald Maas verslag van het Gala van het Nederlands Theater. Samen met acteurs en andere prominente aanwezigen viert Maas het afgelopen theaterseizoen en blikt hij vooruit naar het nieuwe.

Maandag 16 september om 21.10 uur op NPO 2.

Close Up: James Ensor - De man achter het masker

De Vlaamse kunstenaar James Ensor was verliefd op het licht van Oostende, maar kon moeilijk verkroppen dat de Oostendenaars zijn kunst niet begrepen. Experts en hedendaags kunstenaars reflecteren op het werk van Ensor terwijl Oostendenaar Sam van Louwyck de kijker meeneemt op een wandeling door de beroemde kustplaats.

Dinsdag 17 september om 22.35 uur op NPO 2.

Junior Songfestival presents: finalisten

Wie gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van het Junior Songfestival in Madrid? Presentatoren Stefania Liberakakis en Matheu Hinzen stellen de vier acts voor: Veronika, Ruben, Stay Tuned en Hidde, Saïda en Dunyah. Volg de acts tijdens hun allerlaatste repetities.

Zaterdag 21 september om 16.55 uur op NPO 3.

Junior Songfestival Nationale Finale 

Live vanuit Ahoy Rotterdam strijden vier acts om de winst. Gaat Veronika, Ruben, Stay Tuned of de groep Hidde, Saïda en Dunyah Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Madrid?

Zaterdag 21 september om 19.20 uur op NPO 3.

Nederlandstalige Top 1000: Stemweek

Wat zijn de duizend beste Nederlandstalige liedjes ooit gemaakt? Jan Paparazzi en Emilie Sleven behandelen grote hits uit het verleden aan de hand van clips en archiefmateriaal. Ze moedigen de kijker aan om te stemmen op de lijst. Daarnaast een bezoek bij onder anderen Corry Konings, Tino Martin en Gerard Joling om hun grootste hits onder de loep te nemen.

Maandag 23 september om 15.20 uur op NPO 1.

Close Up: Fouad Elkoury - In his own words

De beroemde Libanese fotograaf Fouad Elkoury fotografeert sinds de jaren zeventig het leven op straat in zijn vaderland en in het Midden-Oosten. Elkoury documenteert niet zozeer de oorlogen en rampen die zich in het Midden-Oosten afgespeeld hebben, maar eerder het dagelijks leven dat ondanks alles doorgaat. Zijn indrukwekkende oeuvre komt voorbij.

Dinsdag 24 September om 22.35 uur op NPO 2.

Brugklas Programmering September

Brugklas

Eva Jinek Programmering September

Eva

Kamp Van Koningsbrugge Programmering September

Kamp Van Koningsbrugge

Nick Schilder Een Nieuw Begin Programmering September

Nick Schilder: een nieuw begin

Dit Was Het Nieuws Programmering September

Dit Was Het Nieuws

Fan Z Programmering September

Fan Z

De Matties Programmering September

De Matties

Bouwer Power Programmering September

Bouwer Power

Summer Break Programmering September

Summer Break

Radar Programmering September

Radar

Beste Zangers Programmering September

Beste Zangers

Zin in Zappelin Programmering September

Zin in Zappelin

Junior Songfestival Programmering September

Junior Songfestival

Blijf op de hoogte van je favoriete programma's

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading