Jos, Bob, Bert en Thomas
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek
Afleveringen Ik VertrekAfleveringen Ik Vertrek

Bob en Jos vs Bert en Thomas in Ik Vertrek Even Weg

Bob en Jos verruilen hun tot B&B omgebouwde Franse watermolen voor het Spaanse nudistenparadijs van Bert en Thomas en vice versa.

  1. Afleveringen Ik Vertrek
  2. Ik Vertrek

Uitzending zondag 1 september om 20.35 uur op NPO 3 (herhaling van 1 januari 2024).

In Ik Vertrek Even Weg mogen oud-kandidaten inspiratie opdoen bij elkaar, kunnen ze nog wat van elkaar leren of wordt het een ware beproeving?

Bert en Thomas

Bert en Thomas

Bert en Thomas 

Bert en Thomas kijken er erg naar uit om er even tussenuit te mogen. Twee jaar geleden verlieten zij Zaandam. Na een hectische periode van verbouwen konden de mannen de eerste liefhebbers van naakt recreëren ontvangen op hun finca.

En hoewel het leven in Spanje een droom is die uitkomt is het ook druk, met name omdat Thomas zijn baan er nog naast heeft. Het is vaak zoeken naar de balans en ze zijn benieuwd naar de ervaringen van andere Ik Vertrekkers op dit gebied. De uitwisseling komt dus precies op het juiste moment.

    Uitzending januari 2023

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina
Bob en Jos

Bob en Jos

Jos en Bob

En meer ervaren als Jos en Bob kun je ze bijna niet vinden! Ze zijn alweer bijna 10 jaar bezig in Frankrijk. Zij hebben daar een oude watermolen verbouwd tot Bed & Breakfast en die loopt fantastisch.

Maar na al die jaren hard werken denken de zestigers er wel aan om een stapje terug te doen en wat meer rust in te plannen.

Hoewel de twee dus dolblij zijn dat ze samen even naar Spanje mogen is het bezoek aan een nudistenparadijs toch spannend. Durven zij zich letterlijk en figuurlijk bloot te geven aan alles wat de Spaanse Finca te bieden heeft?

    Uitzending mei 2019

    Wat ging eraan vooraf?

Bekijk de pagina

    Ik Vertrek Even Weg 1 januari 2024

Terugkijken op NPO Start
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading