Jan Smit en SERA in Beste Zangers
Beste ZangersBeste Zangers
Beste ZangersBeste Zangers

Beste Zangers zingen voor SERA

Sera de Bruin begon haar carrière als dé coverkoningin, maar maakt inmiddels met haar rauwe randje ook eigen herkenbare én breekbare muziek. Hoe weten de Beste Zangers haar te verrassen?

  1. Beste Zangers
  2. SERA

Beste Zangers met SERA als hoofdgast, uitgezonden op zaterdag 5 oktober om 20.30 uur op NPO 1.

Claude - Indépendant

Claude trapt de avond af met een Nederlands-Franse vertaling van SERA’s allereerste single ‘Only Us’. Hij weet alle Beste Zangers dansend van de bank te krijgen.

Claude - Indépendant

Karin Bloemen - Head held high

Speciaal voor SERA heeft Karin Bloemen haar sneakers uit de kast getrokken en zingt ze ‘Head Held High’, één van SERA’s favoriete songs. Een persoonlijk nummer, met de boodschap om je door niets of niemand te laten tegenhouden.

Karin Bloemen - Head held high

Tangarine - Dance with my father

Ter ere van de vader van SERA, zingen de broers Arnout en Sander ‘Dance with My Father’ van Luther Vandross. SERA heeft het liedje al een tijdje niet meer geluisterd, het doet haar denken aan de zware impact die het overlijden van haar vader op het gezin heeft gehad. “Van de mensen waarvan je het meest houdt, wil je dat het goed met ze gaat.”

Tangarine - Dance with my father

Matthijn Buwalda - Hoe moet ik nu verder als jij weggaat

SERA heeft de jaren ‘80 classic ‘How Am I Supposed to Live Without You’ van Michael Bolton eens gecoverd. Matthijn Buwalda stapt uit zijn comfortzone en brengt een Nederlandse versie van het nummer.

Matthijn Buwalda - Hoe moet ik nu verder als jij weggaat

Hannah Mae - Mes in m’n rug

Hannah Mae heeft ‘Stones For Diamonds’ van SERA naar het Nederlands vertaald. De titel die ze haar versie van het nummer heeft gegeven omschrijft de pakkende en herkenbare boodschap: De pijn van een verloren vriendschap en het missen van iemand met wie je niet langer contact hebt.

Hannah Mae - Mes in m'n rug

Rikki Borgelt - Always remember us this way 

Rikki Borgelt sluit de avond op romantische wijze af met het nummer ‘Always Remember Us This Way’ van Lady Gaga, uit de film A Star is Born. Voor SERA heeft dit nummer een speciale betekenis: zij ging met haar vriendin naar deze film tijdens een van hun eerste dates. Rikki laat SERA’s ogen glinsteren met haar uitvoering.

Rikki Borgelt - Always remember us this way

Volgende week wordt Rikki Borgelt bezongen door de Beste Zangers. Zaterdag 12 oktober om 20.30 uur op NPO 1.

Op de hoogte blijven van je favoriete programma's?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van AVROTROS.

Dit veld is verplicht

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading