Beste Zangers Hannah Mae Jan Smit 2024
Beste ZangersBeste Zangers
Beste ZangersBeste Zangers

Beste Zangers zingen voor Hannah Mae

Hannah Mae is pas 25 jaar, maar scoort hit na hit in de Top 40. Ze brak door met het nummer ‘Wat wil je van mij’. Deze hoopt ze, net als Waterdicht, op haar avond te horen. De Beste Zangers hebben genoeg nummers om uit te kiezen, weten ze haar wensen te realiseren?

  1. Beste Zangers
  2. Hannah Mae

Beste Zangers met Hannah Mae als hoofdgast, uitgezonden op zaterdag 19 oktober om 20.30 uur op NPO 1.

SERA - Wat wil je van mij

SERA zet de toon voor de avond met haar Nederlands-Engelse versie van ‘Wat wil je van mij’. Het origineel zingt Hannah Mae samen met de Vlaming Metejoor, maar SERA weet het tweestemmige liedje in haar eentje neer te zetten.

SERA - Wat wil je van mij

Rikki - Slow burn

Een complete verrassing voor Hannah Mae. Rikki Borgelt zingt één van haar favoriete nummers: Slow burn van Kacey Musgraves. Een nummer dat ze op dit moment heel toepasselijk vindt voor Hannah.

Rikki - Slow burn

Matthijn Buwalda - Als jij me nu kon zien

Daar waar hun verhalen kruisen, zingt Matthijn Buwalda ‘Als jij me nu kon zien’. Dit nummer schreef Hannah Mae voor haar oma's, met de wens: "Ik had zo graag gewild dat jullie konden zien waar ik nu mee bezig ben."

Matthijn Buwalda - Als jij me nu kon zien

Tangarine - Back to you

De broers Arnout en Sander van Tangarine brengen hun eigen versie van het nummer ‘Back To You’, waarmee Hannah Mae bekend werd bij het grote publiek. Met dit lied willen ze laten zien hoe belangrijk je roots zijn en dat je altijd weer terug kunt keren naar daar waar je vandaan komt.

Tangarine - Back to you

Karin Bloemen - Waterdicht

In een periode waarin het niet zo goed ging met haar moeder, schreef Hannah Mae het nummer ‘Waterdicht’. De boodschap dat het oké is om te laten weten dat het niet goed met je gaat, raakt ook Karin. Voor Hannah is het bijzonder en confronterend om diezelfde boodschap nu terug te krijgen.

Karin Bloemen - Waterdicht

Claude - De Kerkstraat

Claude heeft het origineel van De Kerkstraat inmiddels platgedraaid. Hij steekt het eerste Nederlandstalige nummer van Hannah Mae in een Frans-Nederlans jasje, waarmee hij opnieuw twee talen weet samen te smelten.

Claude - De Kerkstraat

Volgende week worden de broers Arnout en Sander van Tangarine bezongen door de Beste Zangers. Zaterdag 26 oktober om 20.30 uur op NPO 1.

MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading