AVROTROS
Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards

Alle optredens van Musical Awards: The Kick-Off 2024

Een avond vol musical-primeurs, van disco tot slijm en... een internationale ster op het podium! Musical Awards: The Kick-Off 2024 zat vol spetterende optredens en die kun je hier allemaal terugkijken. 

  1. Musical Awards
  2. Musical

Opening van de show

Een spetterende opening van Marlijn Weerdenburg en de dansers van Lucia Marthas Institute for Performing Arts. 

Sister Act

Uit de musical Sister Act zingt April Darby de titelsong over onverwachte vriendschap en ware ’sisterhood’.

Elisabeth de Musical

Uit de musical Elisabeth bezingt Luigi, gespeeld door William Spaaij, zijn afgunst voor Sissi in het nummer 'Kitsch'.

Josephine B.

Leading lady Channah Hewitt als Josephine Baker met 'Als je naar me lacht'.

40 - 45, de Musical 

Soy Kroon, Gaia Aikman, Dorian Bindels, Niniane Everaert, Kees Boot en nog veel meer met het nummer ‘Het Verzet’, een ode aan alle mannen en vrouwen die gestreden hebben in het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. 

De Grote Slijmmusical

Na vier succesvolle bioscoopfilms gaat Slijm komend seizoen verder in het theater.

De Hospita

Simone Kleinsma met de speciaal voor haar geschreven musical comedy De Hospita. 

Shrek de Musical

De hoofdrolspelers Shrek, Fiona, Ezel en Heer Farquaad verschijnen samen met nog meer sprookjesfiguren bij op het toneel.

Het Geluk van Limburg

We gaan naar het Zuiden van Nederland. Vanaf volgende zomer schittert Huub Stapel in Het Geluk van Limburg.

Disney in Concert

In de kerstvakantie komt Disney in Concert met een geheel nieuwe show terug in Amsterdam. Ditmaal met het thema ‘Believe in Magic'.

Les Misérables The Arena Spectacular 

Les Misérables is één van de meest bekende musicals ooit. ‘Les Misérables The Arena Spectacular’ zal volgend jaar in Amsterdam te zien zijn. Een internationale cast en orkest van meer dan 65 mensen zal worden geleid door Milan van Waardenburg als Jean Valjean en West End-ster Bradley Jaden als Javert. 

De Mol en de Paradijsvogel 

De Mol en de Paradijsvogel is dit seizoen terug in het theater. In de musical wordt het leven van tv- en theaterpersoonlijkheid Albert Mol op een unieke manier afgezet tegen dat van een Syrische asielzoeker. 

Disney FROZEN

In april beleefden we de première van Disney FROZEN met het optreden van Vajèn van den Bosch. Het optreden is maar liefst 1,5 miljoen keer bekeken via de socials. We kunnen er geen genoeg van krijgen en daarom gewoon nog een keer met ‘Laat het los’ op het podium van Musical Awards: The Kick-Off. 

Moulin Rouge! De Musical

De Moulin Rouge, in deze legendarische nachtclub wordt dichter Christian verliefd op de courtisane Satine. Maar hun liefde wordt niet bepaald toegejuicht… Na de beroemde film komt de musicalversie naar Nederland. 

Saturday Night Fever

Buddy Vedder en Esmée Dekker brengen disco weer helemaal tot leven met Saturday Night Fever! Samen met het ensemble wordt de zaal teruggebracht naar de jaren 70 met The Bee Gees, 'How Deeep is Your Love' en 'Staying Alive'.

Jesus Christ Superstar

In dit optreden hoor en zie je twee nummers uit de musical Jesus Christ Superstar: Hosanna, de lofzang van de volgelingen aan Jezus, gezongen door het hele ensemble en Jeangu Macrooy. En het titelnummer, gezongen door Lucas Hamming.

Musical AwardsMusical Awards
Musical AwardsMusical Awards
MeerMeer
Loading
AndersAnders
Loading