Exit Dwayne en Guusje

AVROTROS

De cursisten moesten in de eerste zware opdrachten meteen laten zien wat ze waard zijn. De scheurtjes in de groep werden snel zichtbaar wanneer Dwayne en Guusje de groep niet bij konden houden. En dat had zijn gevolgen…  

Hoe kijken Dwayne en Guusje terug op hun deelname aan Kamp Van Koningsbrugge? Bekijk de video! 

Guusje

Guusje wilde in Kamp Van Koningsbrugge laten zien dat zij net als haar broer, die militair is bij de luchtmobiele brigade, dat zij hetzelfde kan. De 22-jarige fitness influencer kwam tijdens de kick-off run ten val en liep een blessure op. Door de pijn die Guusje continue voelde, kon ze de groep niet bijhouden. Hierdoor moest zij helaas als eerste cursist het veld ruimen. 

AVROTROS

Guusje in de eerste uren van Kamp Van Koningsbrugge

“<span><span><span><span><span><span>‘’Ik had veel meer van mezelf willen laten zien als ik deze pijn niet had’’</span></span></span></span></span></span>”
Guusje

Dwayne

De 34-jarige Dwayne hoopte met zijn deelname aan Kamp van Koningsbrugge de jongeren waarmee hij werkt een motivatie boost te geven. Vooraf de loodzware training fantaseerde hij al over de finish. Tijdens de eerste opdrachten heeft Dwayne het fysiek en mentaal zwaar gehad en de uitdaging onderschat. In de Beasting werd het hem teveel wat hem deed besluiten te stoppen. 

AVROTROS

Dwayne in actie tijdens de Beasting

“<span><span><span><span><span><span>‘’Ik heb het zeker onderschat’’</span></span></span></span></span></span>”
Dwayne